با هدف برگزاری روز انتقال یافته ها، جلسه ای در محل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در خصوص عوامل خسارت زای زعفران مخصوصا کنه زعفران با حضور رییس محترم مرکز تحقیقات و معاونین آن بخش، محققین مرکز تحقیقات، معاونت محترم مدیریت ترویج، روسا و کارشناسان ادارات ترویج و تولیدات گیاهی و تعدادی از زعفرانکاران شهرستان های بیرجند، درمیان، خوسف، قاین و سربیشه برگزار گردید. دراین جلسه اصول فنی مرحله کاشت، داشت و برداشت زعفران و همچنین روش های کاهش خسارت کنه زعفران به طور مفصل بیان گردید و عوامل موثر در کاهش عملکرد زعفران مورد بحث قرار گرفت.