کارگاه آموزشی معرفی ارقام و ضد عفونی بذور غلات در مورخ 99/07/07 توسط جهاد کشاورزی شهرستان سربیشه در بخش مرکزی چاه شهید شهپر ساعت 8:30 صبح با حضور جمعی از کشاورزان و سرکار خانم کهن سال به عنوان مدرس و سرکار خانم بابایی سرپرست اداره ترویج شهرستان برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی مباحث کامل معرفی ارقام مختلف غلات و لزوم استفاده از ارقام مقاوم و سازگار با منطقه ارائه و همچنین بر اهمیت ضد عفونی بذور تاکید گردید . در پایان به سوالات کشاورزان پاسخ داده شد و ساعت 11 کارگاه به پایان رسید . سپس از باغات پسته چاه بازدید و نکات فنی ارائه گردید.
ادامه مطلب: برگزاری کارگاه آموزشی معرفی ارقام غلات و ضدعفونی بذور
به همت جهاد کشاورزی زهان و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس (طرح همگام با کشاورز) کارگاه آموزشی اصول کاشت، داشت و برداشت زرشک با حضور تعداد 15 نفر از کشاورزان روستای بایمرغ در روز شنبه مورخ 99/07/05 برگزار گردید. در این کلاس مباحثی در خصوص نحوه برداشت، تغذیه درختان، هرس، آفت و بیماریهای زرشک ارائه گردید و در پایان به سوالات کشاورزان پاسخ داده شد.
ادامه مطلب: برگزاری کارگاه آموزشی اصول کاشت داشت و برداشت زرشک - بخش زهان
وبینار ملی آشنایی با تولید زعفران با حضور تولید کننده برتر ملی زعفران، مدیریت محترم ترویج ،معاونت محترم تولیدات گیاهی ، مدیریت محترم باغبانی ، محققین و مروجین ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی استان، با هدف انتقال تجربیات و عوامل موفقیت آقای قاسمی در تولید زعفران برگزار گردید. این جلسه که با هماهنگی دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی به صورت مجازی وبینار در سراسر کشور اجرا گردید، ضمن حضور تعداد 272کاربر متشکل از کارشناسان و بهره برداران زعفران کار کشور، مورد استقبال عموم قرار گرفت.
ادامه مطلب: وبینار ملی ترویج کشت زعفران
کارگاه فرآوری زیتون جهت اعضاء صندوق های اعتباری خرد زنان روستائی و عشایری مورخ 99/6/27 با همکاری مرکز درح و شرکت سهامی زراعی خوشاب برگزار گردید. در این کارگاه 64 نفر شرکت نمودند که با آموزش و ایجاد ارتباط بین اعضاء صندوق های خرد زنان روستائی وعشایری و زیتونکاران بخش، تمامی صندوق های بخش در بحث فرآوری زیتون فعال شدند و سبب افزایش اشتغال و رونق تولید در منطقه گردید.
ادامه مطلب: برگزاری کارگاه فرآوری زیتون
با هدف برگزاری روز انتقال یافته ها، جلسه ای در محل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در خصوص عوامل خسارت زای زعفران مخصوصا کنه زعفران با حضور رییس محترم مرکز تحقیقات و معاونین آن بخش، محققین مرکز تحقیقات، معاونت محترم مدیریت ترویج، روسا و کارشناسان ادارات ترویج و تولیدات گیاهی و تعدادی از زعفرانکاران شهرستان های بیرجند، درمیان، خوسف، قاین و سربیشه برگزار گردید. دراین جلسه اصول فنی مرحله کاشت، داشت و برداشت زعفران و همچنین روش های کاهش خسارت کنه زعفران به طور مفصل بیان گردید و عوامل موثر در کاهش عملکرد زعفران مورد بحث قرار گرفت.
ادامه مطلب: روز انتقال یافته ها