کارگاه آموزشی ،ترویجی پژوهشی به همت شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زرشک و عناب، جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان، مدیریت جهادکشاورزی شهرستان خوسف وشهرستان زیرکوه و مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک استان برگزار شد. 
در این کارگاه در مورد موضوعاتی چون خواص، اصول فرآوری و پرورش عناب وزرشک با حضور پژوهشگران جهاددانشگاهی و جمعی از کشاورزان و تولیدکنندگان خوسف، بحث و تبادل نظر شد. 
محسن پویان، رییس کانون ملی زرشک و عناب در این کارگاه با بیان اینکه عناب وزرشک جزء محصولات استراتژیک و مهم خراسان جنوبی به شمار می‌رود، اظهار کرد: درخت عناب وزرشک و میوه آن در گذشته‌های بسیار دور مورد استفاده انسان بوده است.
وی با بیان اینکه اسناد تاریخی نشان می‌دهد که عناب در هزاره دوم قبل از میلاد در چین و هندوستان و ایران باستان مورد استفاده دارویی قرار می‌گرفته است، تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت عناب در ایران مربوط به خراسان جنوبی است و اگر قدر این محصول را ندانیم آن را از دست خواهیم داد.
رییس کانون ملی زرشک و عناب بیان کرد: عناب برای خراسان جنوبی نه تنها استراتژیک که محصولی فوق استراتژیک است و فرآورده‌های حاصل از آن می‌تواند اقتصاد منطقه را دگرگون کند. بنابراین باید تولیدکنندگان با خواص آن و چگونگی فرآوری این محصول آشنا شوند.
کمال غوث، پژوهشگر حوزه عناب و زرشک در مورد خواص بی نظیر عناب و همچنین ساره حسینی، پژوهشگر صنایع غذایی و  عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز مواردی را در مباحث فرآوری این محصول بیان کرد.
در انتهای جلسه نیز به سوالات علمی کشاورزان و تولیدکنندگان و همچنین ابهامات بازاریابی پاسخ داده شد.
گفتنی است کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زرشک و عناب در سال 99 با هدف حمایت برنامه‌ریزی شده از زرشک و عناب و جلب مشارکت جمعی برای حل مشکلات پیش روی تولید، فرآوری، بازاریابی و صادرات این محصولات راه‌اندازی شد. همچنین تدوین خط مشی‌ها و هدف‌گذاری اثربخش در زمینه این محصولات و توانمندسازی دانشگاهیان، محققان و کارآفرینان برای ورود محصولات نواورانه از زرشک و عناب به صنعت، از دیگر برنامه‌های کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زرشک و عناب است.



بازدید مدیر محترم جهاد کشاورزی شهرستان خوسف و رئیس مرکز جهاد کشاورزی ماژان از شروع برداشت ذرت علوفه ای بخش ماژان در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۲۹. مهندس خبیری مدیر جهاد کشاورزی خوسف از پیش بینی برداشت ۸ هزار تن ذرت علوفه ای در این شهرستان خبرداد. او افزود: در سال زراعي جاري، ۱۳۰ هكتار از اراضي اين شهرستان زير كشت محصول ذرت علوفه اي رفته است . مدير جهاد كشاورزي خوسف ادامه داد: اين محصول بيشتر در اراضي منطقه جلگه ماژان و بخشي در مركز تحقيقات كشاورزي اين شهرستان به عمل مي آيد كه 95 درصد آن متعلق به منطقه جلگه ماژان است.



تقدیر از برترین های تولید در حوزه کشاورزی - شهرستان سرایان - 1401.3.24

درمراسمی با حضور مدیرحراست سازمان ،  فرماندارشهرستان ، امام جمعه شهرآیسک ، جمعی از مسئولین شهرستان وفعالان بخش کشاورزی و دامپروری ،از 26 تولید کننده نمونه  حوزه تقدیربه عمل آمد.



به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس با همت مرکز جهاد کشاورزی ماژان، مراسم شروع سال زراعی جدید در محل شرکت تعاونی مالک اشتر برگزار گردید.
به گزارش صالحی نیا رئیس مرکز جهاد کشاورزی ماژان، این مراسم که با حضور مدیر محترم جهاد کشاورزی شهرستان، تعدادی از کشاورزان محترم بخش ماژان، نماینده کلانتری ۱۲ امام رضا (ع) ماژان، مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت مالک اشتر برگزار و کارگاه آموزشی ضدعفونی بذور غلات، کارگاه توجیحی و آشنایی با دستگاه جی پی اس سوخت تراکتورها و مباحث مربوط به تولیدات گیاهی مطرح گردید.
در ادامه بعد از اقامه نماز مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقدام به سخنرانی در رابطه با هفته دفاع مقدس و حوزه کشاورزی نمودند.
در پایان میز ارتباطات مردمی(میز خدمت) در همین محل تشکیل و به سوالات و مشکلات بهره برداران بخش کشاورزی پاسخ داده شد.



کاشت مزرعه پنبه (مقایسه ارقام)-شهرستان نهبندان -بخش شوسف - شرکت سهامی زراعی سهل آباد- 1401/3/10



بازدید امروز141
بازدید دیروز469
بازدید هفته1969
بازدید کل893141